Блок римських свічок Т6237, у блоці: 12 штук, кількість пострілів в одній свічці: 15, калібр: 10 мм.

160 грн
В наявності
Код товару
Т6237

Огляд Блок римських свічок Т6237 :

До вашої уваги – блок римських свічок Т6237 від виробника «Зевс». Цілих 12 штук в упаковці, завдяки яким можна весело провести час у колі друзів. Яке свято ви не вирішили б доповнити цією піротехнікою – обов'язково залишитеся у виграші!

Розробниками передбачено 10 калібр. Відповідно, висота вильоту піроелементів не надто велика – близько 10 метрів. Зате постріли (по 15 на кожен екземпляр) спрацьовують динамічно, осяючи вечірній простір гарними різнокольоровими кометами. Виходить дуже оригінально та атмосферно. А ще невеликий калібр примітний мінімальними ризиками для оточуючих. Навіть якщо допустите певну помилку під час запуску, негативні наслідки практично виключені.

Якщо вас цікавлять римські свічки та умови їх придбання в інтернет-магазині «Super-Salut», телефонуйте за контактними номерами. З радістю відповімо на всі ваші запитання, а потім організуємо оперативну доставку піротехніки Україною!

Докладніше
ЕфектиВулкан
Калібр10 мм.
Кількість пострілів15
Висота пострілудо 10 м.
ВиробникЗевс
Клас небезпеки|||
Напишіть власний відгук
Ви пишете відгук на товар:Блок римських свічок Т6237, у блоці: 12 штук, кількість пострілів в одній свічці: 15, калібр: 10 мм.
Відео-огляд